Napok óta lecsapok a családtagokra, ha valaki tojást szeretne enni. 🙂
MAJD ÉN…
Gondosan lesikálom a tojásokat és óvatosan töröm fel őket a tetejüknél, hogy minél több maradjon a héjból, aztán szépen kiöblítem, és berakom őket száradni egy tojástartóba.
Már megint gyűjtögetek… 🙂
…erről jut eszembe, ezzel még adós vagyok: a jégkoszorúkat érdemes felforralt – akár többször is felforralt – majd lehűtött vízzel készíteni. Így lehet elérni, hogy a jég szép, tiszta, átlátszó legyen. Az ételfestékes víz fagyáspontja jóval-jóval csökken… -10 C alatt. Ha tudni szeretnéd miről is beszélek katt ide.
A tél még sokáig tarthat, sőt lesz jövőre is. 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: