designdrOops!

Egy laza délutánnak indult… háromnapos olasz út lett belőle :)

Lakberendezőként szívesen megyek gyártók, forgalmazók szakmai bemutatójára vagy előadására. Ez a szakma olyan, hogy folyamatosan képeznünk kell magunkat minden téren. Nem árt tisztában lennünk a legújabb technikai megoldásokkal, trendekkel, újdonságokkal, legyen szó textilről, tapétáról, szaniterekről, burkolatokról, konyhákról vagy akár egy otthoni spa megteremtésének lehetőségéről. Az ember, ha tud elmegy a bemutatókra és marad, ameddig tud. Persze a… Tovább »

Fapadossal Dubaiba – 2. rész

Azt hiszem rájöttem, miért volt olyan olcsó a repjegy! Szerintem egy kísértet reptéren szálltunk le! 🙂 Ugyanis nem Dubai régi – mi kis naivak azt hittük egyetlen – repterén landoltunk, ami egyébként a város közepén van! (A fene se gondolta, hogy van egy másik is. ) Pedig az egyik szempont pont az volt, hogy minél közelebb… Tovább »

Fapadossal Dubaiba – 1. rész

Dubai-ban jártam. Akik követik a designdrOops! facebook oldalát, december közepén már láthattak egy kisebb képes beszámolót róla. Páran már meg is kérdezték, hogyan történt: talán nyertem a lottón? Nem… nem nyertem semmit… de szerencsés vagyok! Van egy barátnőm, aki felér egy nyereménnyel! Kitalál mindenfélét, aztán magával rángat …és egy férjem, aki úgy gondolta, hogy ennek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!