designdrOops!

Mesebeli szőnyegek – magyar designerek

Gulyás Judit textil-tervezőt még a KREA-ból ismerem. Nagyon produktív és élvezetes minta-tervezés órákat tartott nekünk, amihez nem csak a tárgy témája, hanem vidám személyisége is hozzájárult. Mindenben meglátta és meglátja a szépséget – a  legapróbb dolgokban is- és szakmai tudása mellett ezt a szemléletet is igyekezett átadni nekünk. A mai napig élvezettel figyelem egyéni látásmódú… Tovább »

Párnák szeretettel – magyar designerek

Meghívó jött a volt iskolámból, a KREA-ból  Karácsonyi illatok és pillanatok rendezvényükre. Gondoltam, itt biztosan összefutok néhány rég nem látott ismerőssel, jó lesz kicsit beszélgetni és persze megismerkedni új emberekkel is. Meg aztán valami forralt bort is emlegettek a meghívóban… 🙂 Itt találkoztam a Párna szeretettel kitalálójával és alkotójával Weinber Anitával és munkatársával Mariannal. Éppen… Tovább »

Ágyneműhuzat – hát nem mindegy?

“Nem teljesen mindegy? Úgysem látom mert alszom, akkor meg csukva van a szemem”. Annyira meglepődtem ezen a kijelentésen, hogy hirtelen nem is tudtam rá mást válaszolni, csak annyit hogy nem. Mivel azóta is izgat a dolog és azt gondolom, hogy azon kívül, akitől ezt hallottam, még sokan gondolják így – mármint, hogy mindegy, hogy milyen… Tovább »

Padlás

A padláson találtam ezt a kis poros falvédőt, amit vagy 20 évvel ezelőtt készítettem a kislányomnak.  🙂 A pici gyerekek imádják az apró dolgokat, de mivel mindent a szájukba vesznek életveszélyes a közelükbe engedni őket. Én egy filc alapra varrtam rá maradék textileket és a különböző csatokat, gombokat, sőt még egy cippzárt is, így kialakítva… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!