designdrOops!

Budapest ma

Miközben járom a várost, örömmel fedezem fel, ha van valami furcsa apróság vagy érdekesség, ami jóérzéssel tölti el az embereket vagy meglepődnek rajta. Már ha észreveszik!  🙂 Általában lefotózom őket és a facebook-on már össze is jött belőle egy kis gyűjtemény…ide kattintva megnézheted a többi képet is. Ma a Nyugati téren jártam és ott vettem… Tovább »

Arcfelvarrás szükséges

“Az orrom a térdemig lóg, a hasam a lábamat veri. Szükségem van egy facelift-re!” Úgy tűnik a homlokzat megadta magát a gravitációnak. A városrész elöregedésére és felújításának fontosságára hívja fel a figyelmet Alex Chinneck nagyszabású és zseniális street art-ja. A project elkészítéséhez  10 cég adományozott  anyagot, munkaerőt és  szakértelmet. A munka 12 hónapig tartott és… Tovább »

Mégis más!

Végre egy művész, aki nem azzal ér el sikert, hogy vetkőztet! Alexis Persani francia manipulátor inkább öltöztet.  🙂 Jó, láttunk már szobrok kezében ezt-azt, talán még ruhadarabokat is rajtuk, de ez azért egy picit más! Klasszikus szobrok felöltöztetve.... Tovább »

Itt hamarosan bicska nyílik – ARC 2013

Tegnap éjjel megnéztem az óriásplakát kiállítást. Az idei téma:  Mi történt velünk? Pár alkotást lefotóztam. Ha megnéznéd a többit is, szeptember 22-ig megteheted Budapesten az 56-osok terén. Belépés díjtalan. Nagyobb megjelenítésért  katt a képre! magyar smile Debrecen Itt találod a tavalyi képeket. Ha tetszett a bejegyzés, nézz be a designdrOops FB oldalára is!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!