designdrOops!

Kell egy kis “Oops!”

Ezt most gyorsan megmutatom … leginkább azért, hogy ez az ötlet el ne kallódjon. Éppen egy egyedi szekrény tervezésével molyolok … pontosabban a kiosztás, méretek megvannak, de akarok a külső designba vinni egy kis Oops!-ot.  Annyi minden kavarog a fejemben – ami persze nem tetszik igazán – szóval ki is hullik  …   Úgy is mondhatnám: … Tovább »

Milánóból jöttem

Lakberendezőként számos helyen inspirálódhat az ember lánya, de a leg..leg..leg…   a milanói  iSaloni vásár, amit minden év áprilisában rendeznek meg az olaszok. Rengeteg újdonság, ötlet és egy fantasztikus kiállítás, ahol neves és feltörekvő designerek a legújabb trend-meghatározó ötleteikkel rukkolnak elő. Lehetetlen a helyszínen feldolgozni a rengeteg látnivalót, ezért ahol lehet – fotózok, hogy később segítsen… Tovább »

Hanyattesés

Mi történik, ha elvetemült designerek 3D nyomtatóval találkoznak? Ez! Zaha Hadid, Ross Lovegrove és még 3 designer meghökkentő projektjével elindult a 2015-ös milánói design-hét… Lányok kössétek föl a … hát nem is tudom mit!  🙂              forrás Találkozzunk a Facebookon is! 🙂... Tovább »

Egy kiállítás képei – Milano 1.

iSaloni  Milano 2013 Megjártam ismét. Kicsit nehezen indult, jobban mondva elég nehezen. Voltak nehézségeink, meg kellemetlenségek, a szép piros bőrkabátom is ott maradt. 🙁 Na nem önszántamból  hagytam Milánóban! Innen üzenem annak, aki kipakolta a kocsink csomagtartóját, soha ne legyen nagyobb öröme! Ha Milánóban jártok, ne hagyjatok semmit a kocsiban! A csomagtartóban sem! Mindent összevetve… Tovább »

Fabio Novembre

Napjaink egyik vezető designere a MOME- n tartott előadást. A designerek minden alkotásának története van. Ha ismerjük a “meséket”, a tárgyak sokkal közelebb kerülnek hozzánk. Ehhez a képhez egy szép történet tartozott. Az ellenséges keresztény és muzulmán területek között húzódó úton virágok nőttek ki az aszfaltból. Ez a váza ebből a történetből született. Hihetetlen figura… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!