designdrOops!

Golfozni az irodában?

Hogy kerül a golflabda és golfütő az irodába?Mondjuk úgy, ha odavisszük.  🙂Dübörög a design hét Budapesten. Persze vannak, akik nem hallják…    nekik hoztam egy kis ízelítőt. Hétfő este az Europa Design megnyitóján jártam, ahol Feuertag Ottó,  a minőségi irodabútorokra szakosodott cég vezetője mutatta be nekünk a spanyol tervezők és gyártók legújabb termékeit.  Mivel az iroda… Tovább »

Mesebeli szőnyegek – magyar designerek

Gulyás Judit textil-tervezőt még a KREA-ból ismerem. Nagyon produktív és élvezetes minta-tervezés órákat tartott nekünk, amihez nem csak a tárgy témája, hanem vidám személyisége is hozzájárult. Mindenben meglátta és meglátja a szépséget – a  legapróbb dolgokban is- és szakmai tudása mellett ezt a szemléletet is igyekezett átadni nekünk. A mai napig élvezettel figyelem egyéni látásmódú… Tovább »

Hanyattesés

Mi történik, ha elvetemült designerek 3D nyomtatóval találkoznak? Ez! Zaha Hadid, Ross Lovegrove és még 3 designer meghökkentő projektjével elindult a 2015-ös milánói design-hét… Lányok kössétek föl a … hát nem is tudom mit!  🙂              forrás Találkozzunk a Facebookon is! 🙂... Tovább »

Párnák szeretettel – magyar designerek

Meghívó jött a volt iskolámból, a KREA-ból  Karácsonyi illatok és pillanatok rendezvényükre. Gondoltam, itt biztosan összefutok néhány rég nem látott ismerőssel, jó lesz kicsit beszélgetni és persze megismerkedni új emberekkel is. Meg aztán valami forralt bort is emlegettek a meghívóban… 🙂 Itt találkoztam a Párna szeretettel kitalálójával és alkotójával Weinber Anitával és munkatársával Mariannal. Éppen… Tovább »

Különleges fotók nemcsak gyereknapra

Bill Gekas hivatásos fotós nagy feltűnést keltett saját lányáról készített felvételeivel. Az 5 éves kislányt régi mesterek festményeinek hangulatában fotózta és az eredmény elbűvölően bájos lett.   Értékelésem: inspiráció: remek kivitelezés: kiváló modell: elképesztően profi      😀   Még több érdekesség a designdrOops! facebook oldalán! Nem maradj le, csatlakozz! Bill Gekas, a fotós honlapját itt találod… Tovább »

Kutyául remek portrék 2.

Az  autodidakta német fotós Elke Vogelsang és az ő három kutya Noodles , Scout és Loli . Elke sajátos nézőpontja teszi egyedivé és humorossá állatportréit. A fekete- fehér összeállítás után következzenek a színes-bájos fotók. Dekorációként megállnák a helyüket szinte bármilyen enteriőrben! Ha tetszenek a fotók, szerezz barátaidnak is pár szép percet és oszd meg velük… Tovább »

Kutyául remek portrék 1.

Az internetet elárasztották a kutya és cicafotók,  imádjuk őket.  Vannak olyanok is, akik kedvenceik fotózását már művészi szintre emelték. Íme a legújabb versenyző, az  autodidakta német fotós Elke Vogelsang és az ő három kutya Noodles , Scout és Loli. Elke sajátos nézőpontja teszi bájossá és humorossá állatportréit. Csak nézd és élvezd a képeket… aztán lehet… Tovább »

Provokálunk

A meztelen emberi test már önmagában is provokatív. Ha ezt társítjuk  egy nyúlós-nyálkás bőrű másik élőlénnyel az már sokaknál kiveri a biztosítékot. Egy azonban biztos: nyomott hagy bennünk a látvány és végül is ez volt a célja a Fishlove kampánynak, ami a tengerek túlhalászása ellen emeli fel a szavát. Arra azért kíváncsi lennék, hogyan vette… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!