designdrOops!

Boldog új évet!

Last minute dekorációs ötletek  szilveszterre Szilveszteri buli kellékei: lufik pöttyök, flitterek, konfetti órák gyorsan összeállítható partifalatok PEZSGŐ és BARÁTOK!   Ne felejtsétek, a legjobb még csak most jön… 😉 Boldog új évet kívánok! Képek a pinterest albumomból, ahol még több ötletet találsz. Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm ha megosztod. 🙂... Tovább »

Egy kényelmes lakás a hideg Norvégiából

Adventi hangulatban  A skandináv stílus a szívem csücske 🙂  Szeretem a sok fát, a natúr színeket és a kényelmes, ötletes, egyszerű design-t. Azt, hogy a nyugodt környezetben mégis fellehetők izgalmas elemek, kialakítások. Azt, hogy a design van az emberért és nem fordítva. 😉 Azt, hogy időtálló formavilágú elemeket használnak, amiket nem visz el a divat… Tovább »

Egy újabb titkos hely

Hétvégén egy új üzlet megnyitóján jártam a Max Cityben. Szinte hihetetlen, hogy a Bretz – német cég létére ilyen extravagáns termékeket gyárt. Engem elvarázsoltak, nézzétek meg Ti is őket. Jut eszembe … május 6 és 8 között Design+ az áruházban, ne hagyjátok ki! Én biztos ott leszek – tudjátok, a titkos források…  🙂... Tovább »

Kicsi a lakásod? Toldd meg pár ötlettel!

Egy apró lakás berendezése gyakran átlagon felüli tervezői képességet, átgondolást, ügyességet és kreativitást igényel.  Az is működhet, ha végigbogarászod a kis lakások berendezési trükkjeit és amennyiben szükséges kissé átalakítva, alkalmazol néhány ötletet a saját lakásodban is. Ha nincs időd és energiád a tervezgetéshez, de mégis  azt szeretnéd, hogy ilyen jól kitalált és átgondolt legyen a… Tovább »

Tényleg a méret a lényeg?

Vagy inkább a fantázia, a kreativitás és a harmónia! Ennek a 45 m2-es  kislakásnak a kialakítása átgondolt tervezéssel és vidám színvilággal remekül sikerült. Ügyes ötletek alkalmazása  mellett a humor sem maradt el …                              ... Tovább »

Szürkeség a remény kékjével

Nincs túl sok szín ebben az apartmanban, az is eléggé visszafogottnak nevezhető: szürke majdnem ötven árnyalata + hűvös kék + egy kis piszkos fehér Mégis bármerre nézünk, izgalmas dolgokat találunk. Az orosz Denis Krasikov által tervezett murmanszki otthon nem néz ki hivalkodóan drágának, de ugye azért a látszat nem téveszt meg… 🙂 Ügyesen keveri az industrial,… Tovább »

Férfiasan tökéletes – a legjobb 25

Hálószobák kizárólag tökéletes férfiaknak! Új műfaj született a hálószobák kategóriájában.  Eddig is használtuk néha a feminin – masculin kifejezéseket egy-egy  enteriőrre, de csak ma esett le, hogy ez önálló stílus lett. Végülis jobb későn, mint soha… Masculin hálószobák  –  nézzük, mit tudnak (nem a pasik, a szobák…) alapvetően sötét markáns földszínek + kék sima letisztult… Tovább »

Örökké nyár

Megfigyeltétek már, hogy a legjobb dolgok csak rövid ideig tartanak? Így vagyok én a nyárral.  Alig elkezdődik, aztán már vége is … pfff. Talán valami melegebb éghajlatra kellett volna születnem… mondjuk Görögországba. Jó tudom, a gazdasági helyzet…bla…bla…  de azért ilyen szépségek születnek ott és ha jól megnézed, a koncepció megvalósítása nem került túl sokba. Szerintem… Tovább »

Egy francia kastélyban élni…

Gyermekként a meséket hallgatva talán mindenki elábrándozott már róla, hogy milyen lehet egy kastélyban élni. A képeket elnézve lehet, hogy nem pont így képzeltük.  🙂 Château du Crestet, Provençe, Franciaország Egy XII. századi, viharos múltú, provance-i erődöt varázsolt lakhatóvá a neves francia építész Roger Angers  (1923-2008)  aki Le Corbusier tanítványa volt. Auroville  és Matrimandir (India) is… Tovább »

A szürke néhány árnyalata avagy mit tudnak az oroszok

Most elárulok egy titkot… Ha a legújabb és legmenőbb enteriőr- bútor- világítástervezési irányzatokra vagy kíváncsi, el kell utazni Milánóba, a minden év tavaszán megrendezett iSaloni kiállításra. Ebben a műfajban ez a legnagyobb kiállítás, amely egyben meg is határozza az elkövetkező évek trendjét. A klasszikusok mellett minden évben elképesztően sok újdonságot lehet találni. De van egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!