designdrOops!

Benéztem a tudjuk hova… :)

Nem árulom el, úgyis ráismertek 🙂   … ugye? Ha a kis erkélyedet szeretnéd lakhatóvá tenni vagy esetleg van egy kis kerted is … olyan jó dolgokat találtam! Meg is mutatom…                   Fotók: saját Készülj a nyárra! 🙂 … és nézz körül a designdrOops facebook oldalán is.További ötletek… Tovább »

Zöldéhség

Tavasszal sokunkra rátör. Kívánjuk a friss, zöld dolgokat. Nem véletlen a medvehagyma sikere sem. Télen kimerülnek a tartalékaink, a szervezetünk jelez, hogy fel kellene tölteni. Vannak olyan szerencsések, akik kertes házban laknak vagy legalább van egy napsütötte erkélyük és pár növényt nevelgethetnek. Ablaka viszont mindenkinek van! 🙂 Egy remek módszer, ha  zöld-fűszereket tartunk a konyhaablakban…. Tovább »

Gyerünk ki a szabadba

Na szaladjunk neki mégegyszer… Nagyon szépek voltak az előző bútorok, de valahogy a képekben nem volt élet. Most olyanokat válogattam, amik kicsit izgalmasabbak. Hmmm…ezek a színek és minták… raklap recycling Nem mindennapi csobogó Egyensúlyos  🙂 Elárulom a titkot: egy betonacélra van felfűzve az alkotmány, amelynek a vége mélyen befúródik a talajba. Szerintem. Újabb raklap recycling… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!