designdrOops!

Tojás az örökkévalóságnak

Szokatlan anyag a tojáskészítéséhez a beton, viszont alkotásod ezzel a módszerrel nem annyira a locsolóknak, inkább az örökkévalóságnak készül. Ami szükséges hozzá:  kiürített tojáshéj – szándékosan nem kifújtat írtam, mivel ahhoz mindkét végét ki kellene lyukasztani, ebben az esetben pedig csak az alsó, gömbölyűbb felére ügyeskedünk egy picit nagyobb lyukat és azon keresztül kell kipiszkálni… Tovább »

5 egyszerű húsvéti dekorötlet

Takarítás, sütés, főzés, készülődés … kinek van ideje még húsvéti dekorációt készíteni? NEKED!  🙂 Összegyűjtöttem a lehető legegyszerűbb húsvéti dekorációs ötleteket. Csak gyűjtsd Te is a tojáshéjakat! Melyiket készíted el? 1. Apró virágok tojáshéjban 2. Pihésfülű nyuszi mogyoróból és barkából 3. Húsvéti motívumok csomagolópapírból  4. Belül festett tojáshéj (az idei kedvencem) 5. Nyuszis csomagok Még… Tovább »

Húsvéti tojások egyszerűen

A legegyszerűbb módszer, ha fogunk egy alkoholos filcet és arcot rajzolunk a főtt tojásnak. A különböző típusú bajusz az idén különösen menő.  🙂  A legegyszerűbb minták is nagyon látványosak, ha türelemmel készíted …és igazán jól mutatnak egy fehér vagy fekete tálban Ha már jól megy a filchasználat, esetleg kipróbálhatsz a bonyolultabb mintákat is Az árnyképekhez… Tovább »

Amíg megjön a tavasz

A piacon a tojásárus nénitől kértem tojástartó papírtálcát. Mondta: jó, majd jöjjek húsvét után, vihetek amennyit akarok, most nem tud adni. Hát… húsvét után már nekem sem kell, most kellene egy pár db, dekorációhoz…  Na jó! Mennyi?     🙂 A tojástartóból készített virágkoszorú nem volt ördöngösség, viszont elég időigényes még úgy is, hogy a lányok… Tovább »

Egyszerű húsvéti dekoráció

Szeretem az egyszerűt. Igyekeztem olyan ötleteket összegyűjteni, amik icipici kézügyességgel, egyszerűen és gyorsan  elkészíthetők.     A zsázsa 3-4 nap alatt már ilyen szép zöld lesz   Tojáshéjba ültetve   Sziluettek az üvegen   Kartonnyuszik virágtámasztékkal Színkártyákból tojásfüzér Papírtojások felcsíptetve Nyuszik só-liszt gyurmából Textilzsákok nyuszifüllel Még csak kifújni sem kell          … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!