designdrOops!

A birodalom őrzői

Érdekes emberi tulajdonság, hogy gyakran a tárgyaknak arcot képzelünk.Vannak persze olyan tárgyak jószerivel, amiknek elsőre nincs arcuk, de egy alkoholos filccel vagy matricával erre a dologra rá is segíthetünk.  🙂 Gyerekszobák, óvodák, iskolák meseszerű ajtódekorációját egy egészen kicsi kézügyeséggel könnyedén elkészíthetjük magunk is …           képek... Tovább »

Kedvenc KREATÍV névkártya-gyűjteményem

  Névkártya  mindenkinek van  adjuk-kapjuk  de hogy a sorsa mi lesz…  ? Jobb esetben valamiféle gyűjtőhelyre kerül – mondjuk rosszabb esetben is. A kreatív tervezők mindent megtesznek, hogy megbízóik névkártyája több legyen, mint szimpla adathordozó. A jó névkártya legyen emlékezetes, érdekes, humoros vagy egyéb célra is használható, hogy érdemes legyen megtartani. Néha már az az… Tovább »

Hétfői inspiráció

Szeretem a meghökkentő dolgokat! –Többek között ezért is szerepel a blog nevében az Oops! Főleg azokat szeretem nagyon, amik nap mint nap a szemünk előtt vannak , de mégsem vesszük őket észre. Aztán egyszer csak jön valaki és megmutatja, hogyan kell  – vagy lehet –  LÁTNI! Nagyon ütősek lehetnek egy enteriőrben ezek a …portrék térképre… Tovább »

Sírfeliratok – így októberben

Van, hogy az ember belefut valamibe, ami nagyon tetszik neki, de aztán mégis megfeledkezik róla …és akkor pár évvel később újra beleakad… Így jártam Dömsödi Zsolt plakátjaival. A Kreában láttam őket talán 2010-ben egy kiállításon, aztán az idei design hét egyik előadásán újra felbukkantak. Most, hogy már van hová kitenni őket (blog)   – megmutatom! Hát,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!