designdrOops!

Egy laza délutánnak indult… háromnapos olasz út lett belőle :)

Lakberendezőként szívesen megyek gyártók, forgalmazók szakmai bemutatójára vagy előadására. Ez a szakma olyan, hogy folyamatosan képeznünk kell magunkat minden téren. Nem árt tisztában lennünk a legújabb technikai megoldásokkal, trendekkel, újdonságokkal, legyen szó textilről, tapétáról, szaniterekről, burkolatokról, konyhákról vagy akár egy otthoni spa megteremtésének lehetőségéről. Az ember, ha tud elmegy a bemutatókra és marad, ameddig tud. Persze a… Tovább »

A “bót” neve: Szimpla Design Shop

avagy egy bloggernek is van kedvenc bloggere   A megnyitás beharangozása óta tervezem, hogy egyszer meglátogatom, de úgy tűnik, hogy csak az utolsó előtti pillanatban sikerült. Az Ágy-Asztal-TV  blog szerzője Kópis Benedek pár éve gondolt egy nagyot és a virtuális világból kilépve az évek folyamán felhalmozott rengeteg ötletet fizikai formába öntötte és megnyitotta a “BÓT”-ot…. Tovább »

Egyéjszakás kaland

Akkorra már olyan híre volt a rendezvénynek, hogy egy barátnőm, aki nem is szakmabeli, nagyon leszúrt, hogy hagyhattam ki és a lelkemre kötötte, hogy a következő évben feltétlen menjek és vigyem őt is…   Irodaházak éjszakája 2015. 3 éve indult az Irodaházak Éjszakája elnevezésű program az Europa Design szervezésében az őszi budapesti Design Hét keretein… Tovább »

Párnák szeretettel – magyar designerek

Meghívó jött a volt iskolámból, a KREA-ból  Karácsonyi illatok és pillanatok rendezvényükre. Gondoltam, itt biztosan összefutok néhány rég nem látott ismerőssel, jó lesz kicsit beszélgetni és persze megismerkedni új emberekkel is. Meg aztán valami forralt bort is emlegettek a meghívóban… 🙂 Itt találkoztam a Párna szeretettel kitalálójával és alkotójával Weinber Anitával és munkatársával Mariannal. Éppen… Tovább »

Fapadossal Dubaiba – 2. rész

Azt hiszem rájöttem, miért volt olyan olcsó a repjegy! Szerintem egy kísértet reptéren szálltunk le! 🙂 Ugyanis nem Dubai régi – mi kis naivak azt hittük egyetlen – repterén landoltunk, ami egyébként a város közepén van! (A fene se gondolta, hogy van egy másik is. ) Pedig az egyik szempont pont az volt, hogy minél közelebb… Tovább »

Gyűjtögetem a D-vitamint…

Ebben a nagy melegben töltődök, hőleadok, raktározok  …és fotózgatok. Nagyjából erre van csak energiám. Az állatok és a természet mindig hálás téma. Állatportrék Az egyik szemem itt, a másik ott Szieszta Vadludak Beálltunk Csak ül és vár … …csak ül és vár .. …csak ül és vár… Szökőkútban Princess   Oson… szimat… fél O.O Fotogén... Tovább »

Design+

Ma kilátogattam a MaxCitybe,ezen a hétvégén tartják a Design+ rendezvényt. Mutatom az aktuális kedvenceimet  🙂 Diesel Diesel Friedl Kiss Viktor Friedl Kiss Viktor Friedl Kiss Viktor IDdesign IDdesign KARE KARE KARE KARE KARE KARE Kartondesign Nyilas Kálmán Nyilas Kálmán Vintagechic... Tovább »

Tavasz a teraszunkon

Nem is tavasz, inkább nyár! De szeretjük!  🙂  Ma reggel már a pavilon felállítva, beüzemelve 🙂 Az előbb jöttem be a teraszról. Most már elég sötét van. Hallottátok már éjszaka a sünöket, micsoda “röfögést” rendeznek. Mekkora jövés-menés van a kertben!  🙂 A holdviolák csak 2 évente virágoznak Túl meleg van a tulipánoknak Az utolsó magnóliavirág… Tovább »

Egy kiállítás képei – Milano 1.

iSaloni  Milano 2013 Megjártam ismét. Kicsit nehezen indult, jobban mondva elég nehezen. Voltak nehézségeink, meg kellemetlenségek, a szép piros bőrkabátom is ott maradt. 🙁 Na nem önszántamból  hagytam Milánóban! Innen üzenem annak, aki kipakolta a kocsink csomagtartóját, soha ne legyen nagyobb öröme! Ha Milánóban jártok, ne hagyjatok semmit a kocsiban! A csomagtartóban sem! Mindent összevetve… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!