designdrOops!

Különleges fotók nemcsak gyereknapra

Bill Gekas hivatásos fotós nagy feltűnést keltett saját lányáról készített felvételeivel. Az 5 éves kislányt régi mesterek festményeinek hangulatában fotózta és az eredmény elbűvölően bájos lett.   Értékelésem: inspiráció: remek kivitelezés: kiváló modell: elképesztően profi      😀   Még több érdekesség a designdrOops! facebook oldalán! Nem maradj le, csatlakozz! Bill Gekas, a fotós honlapját itt találod… Tovább »

Kutyául remek portrék 2.

Az  autodidakta német fotós Elke Vogelsang és az ő három kutya Noodles , Scout és Loli . Elke sajátos nézőpontja teszi egyedivé és humorossá állatportréit. A fekete- fehér összeállítás után következzenek a színes-bájos fotók. Dekorációként megállnák a helyüket szinte bármilyen enteriőrben! Ha tetszenek a fotók, szerezz barátaidnak is pár szép percet és oszd meg velük… Tovább »

Kutyául remek portrék 1.

Az internetet elárasztották a kutya és cicafotók,  imádjuk őket.  Vannak olyanok is, akik kedvenceik fotózását már művészi szintre emelték. Íme a legújabb versenyző, az  autodidakta német fotós Elke Vogelsang és az ő három kutya Noodles , Scout és Loli. Elke sajátos nézőpontja teszi bájossá és humorossá állatportréit. Csak nézd és élvezd a képeket… aztán lehet… Tovább »

Én és én

Fantasztikus időutazás, amit Linzi Silverman összehozott a PEOPLE  magazin olvasói számára. Én meg nektek.  🙂 Oscar-díjas  sztárok pózolnak 20-25 évvel ezelőtti önmagukkal. Megint egypár ügyes photoshop  munka! És egy másik remek “fotostoppolás” is megnézhetsz itt! Még több érdekesség a designdrOops! facebook oldalán! Nem maradj le, csatlakozz! Képek innen  ... Tovább »

Kedvencek a címlapon: William Wegman weimari vizslái

Micsoda alliteráció! William Wegman fotós kedvenc témája a saját kutyái. Nem sikerült megszámolnom hányan lehetnek. Valószínűnek tartom: a kutyái olyanok számára, mint nekünk a chips – egy soha nem elég. Őket fotózza National Geographic vagy Vogue címlapra, különböző reklámokba, kiállításra. A fotós egyedi látásmódja – amiből süt a kutyái iránti imádata –  és a kutyák… Tovább »

Természetes design

Az apró dolgok mellett könnyedén elmegyünk.  Szerencsére vannak, akik észreveszik és megmutatják nekünk a természet apró csodáit. Hópelyhekről készült makrók következnek. Az a hír járja, nincs két egyforma hópihe… hOops!  ... Tovább »

Lányok hálószobái

Valljuk be, szeretünk más emberek életébe bekukucskálni. Kíváncsiskodunk hogyan is élnek  akár a szomszédban, akár a tengereken innen vagy túl. A látottakat akarva-akaratlanul minősítjük és összehasonlítjuk a saját életkörülményeinkkel. A hálószoba egyébként kényes téma, hiszen az már az intim szféránk része. Tükrök és ablakok a címe annak annak a fotósorozatnak, amit Gabriele Galimberti  és társa… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!