designdrOops!

Így készíts magadról avatart

 Te is lehetsz kreatív!   Hogy miért? mert jó móka a kreatív tevékenység  🙂 mert miközben készíted néhány dolgot megtudhatsz magadról. Pl. mostanában hogyan látod magad vagy mi a fontos neked… mert használható avatarként Facebook profilon vagy csoportokban 🙂  mert meglepetést szerezhetsz barátaidnak, családtagjaidnak vagy ismerőseidnek, ha elküldöd nekik, amit róluk készítettél A fenti képet… Tovább »

A “bót” neve: Szimpla Design Shop

avagy egy bloggernek is van kedvenc bloggere   A megnyitás beharangozása óta tervezem, hogy egyszer meglátogatom, de úgy tűnik, hogy csak az utolsó előtti pillanatban sikerült. Az Ágy-Asztal-TV  blog szerzője Kópis Benedek pár éve gondolt egy nagyot és a virtuális világból kilépve az évek folyamán felhalmozott rengeteg ötletet fizikai formába öntötte és megnyitotta a “BÓT”-ot…. Tovább »

Költözés

Helló Újak, remélem velem vagytok Régiek!  🙂 Szerencsésen áthurcolkodtam a cafeblogra. Nem tudom még mindenről mi-hogy működik, de majd belejövök… Vágjunk is bele! Amit ezen a blogon találsz egyedi enteriőrök modern design legújabb lakberendezési trendek különleges lakberendezési ötletek meghökkentő lehetőségek látványos megoldások egyszerű praktikák... Tovább »

Borzalmas vagy izgalmas?

Hirtelen elhatározásból költözöm. Kaptam egy lehetőséget és úgy döntöttem, élek vele. Nem nagyon mérlegelek, csak belevágok!  Pont úgy, ahogy annak idején –  majd’ két éve – amikor a blogomat elindítottam. Hirtelen felindulásból.  🙂 Még jó, hogy csak virtuálisan – mondhatnám – de ez a blogköltöztetés legalább olyan nehéz logisztikai feladatnak tűnik, mint egy valódi költözés…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!