designdrOops!

5 egyszerű húsvéti dekorötlet

Takarítás, sütés, főzés, készülődés … kinek van ideje még húsvéti dekorációt készíteni? NEKED!  🙂 Összegyűjtöttem a lehető legegyszerűbb húsvéti dekorációs ötleteket. Csak gyűjtsd Te is a tojáshéjakat! Melyiket készíted el? 1. Apró virágok tojáshéjban 2. Pihésfülű nyuszi mogyoróból és barkából 3. Húsvéti motívumok csomagolópapírból  4. Belül festett tojáshéj (az idei kedvencem) 5. Nyuszis csomagok Még… Tovább »

Húsvéti tojások egyszerűen

A legegyszerűbb módszer, ha fogunk egy alkoholos filcet és arcot rajzolunk a főtt tojásnak. A különböző típusú bajusz az idén különösen menő.  🙂  A legegyszerűbb minták is nagyon látványosak, ha türelemmel készíted …és igazán jól mutatnak egy fehér vagy fekete tálban Ha már jól megy a filchasználat, esetleg kipróbálhatsz a bonyolultabb mintákat is Az árnyképekhez… Tovább »

Egyszerű húsvéti dekoráció

Szeretem az egyszerűt. Igyekeztem olyan ötleteket összegyűjteni, amik icipici kézügyességgel, egyszerűen és gyorsan  elkészíthetők.     A zsázsa 3-4 nap alatt már ilyen szép zöld lesz   Tojáshéjba ültetve   Sziluettek az üvegen   Kartonnyuszik virágtámasztékkal Színkártyákból tojásfüzér Papírtojások felcsíptetve Nyuszik só-liszt gyurmából Textilzsákok nyuszifüllel Még csak kifújni sem kell          … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!