designdrOops!

Vannak dolgok, amiket nem lehet megbocsátani!

Jön a tavasz, minden beindul, az ösztönök is. Ilyenkor meglódul az ingatlanpiac, sokan elindulnak telket, lakást nézni vagy “csak” felújításba fognak. A fészekrakók, lakásfelújítók figyelmébe ajánlom az alábbi összeállítást. Azt mondják az ember a hibákból tanulja a legtöbbet …  ki a magáéból, a szerencsésebbek a másokéból.  Mindig elcsodálkozom azon, hogy milyen irtózatos bakikat képesek elkövetni ún. szakemberek… Tovább »

Így készíts magadról avatart

 Te is lehetsz kreatív!   Hogy miért? mert jó móka a kreatív tevékenység  🙂 mert miközben készíted néhány dolgot megtudhatsz magadról. Pl. mostanában hogyan látod magad vagy mi a fontos neked… mert használható avatarként Facebook profilon vagy csoportokban 🙂  mert meglepetést szerezhetsz barátaidnak, családtagjaidnak vagy ismerőseidnek, ha elküldöd nekik, amit róluk készítettél A fenti képet… Tovább »

A “bót” neve: Szimpla Design Shop

avagy egy bloggernek is van kedvenc bloggere   A megnyitás beharangozása óta tervezem, hogy egyszer meglátogatom, de úgy tűnik, hogy csak az utolsó előtti pillanatban sikerült. Az Ágy-Asztal-TV  blog szerzője Kópis Benedek pár éve gondolt egy nagyot és a virtuális világból kilépve az évek folyamán felhalmozott rengeteg ötletet fizikai formába öntötte és megnyitotta a “BÓT”-ot…. Tovább »

Meghökkentő dekorációk – váratlan helyeken

Elvetemült ötletek a lakásod dekorálásához. Az otthon berendezésének a lelkét a dekoráció adja. A dekoráció jó esetben erősíti a lakás stílusának  jellegét – és nem mellesleg mutatja a tulajdonos lelki ízlésvilágát. Ha nincs dekoráció, annak is van hatása – eléggé puritán jelleg – de van, aki ezt szereti. A lakberendezésben ritkán van csak egy jó… Tovább »

Minden csak átverés ?

Az illúzió ára –  a csalódás. A legjobb filmek legjobb jelenetei csupán filmtrükkök – vagy mondjuk inkább átverésnek? Talán nem mindenki ismeri fel a jeleneteket, ha tudod melyik jelenet melyik filmből való, jöhet a be comment-be…  🙂                      ... Tovább »

Na, ez morbid!

Én nem tudom, hogy embereknek néha elgurul a gyógyszerük vagy sok kis Tim Burton él közöttünk állandó halloween hangulatban, de mint minden szakmában itt is felbukkannak hóbortos emberek különc termékekkel. Kissé bizarr bútorokra és berendezési tárgyakra bukkantam és ha már itt tartottam, kerestem még… elképesztő!  Főleg, hogy nagyon valószínű,  kereslet is van rá. Na bevallom,… Tovább »

Nesze neked szatír

Biztos veled is előfordult már, hogy arcot láttál egy hétköznapi tárgyban vagy mintában. Én például az egyik fürdőszobai padlólapban szoktam látni egy figurát, de az a fura, hogy néha ott van, néha meg eltűnik. Van ennek valami evolúciós  és/vagy pszichológiai magyarázata – mármint, hogy sok mindenben arcot látunk – de ebbe most ne menjünk bele…. Tovább »

Van valami furcsa az arcodon…

…olyan, mint egy állat. Nem is. Ez egy állat! Utálom a reklámot. Kivéve, ha meglepő, humoros, kreatív és meghökkentő. Mint ezek a borotva-reklámok. Szép (photoshop) munka!   😀 Még több érdekesség a designdrOops! facebook oldalán! Nem maradj le, csatlakozz! Képek innen... Tovább »

Jegesmedve a szobámban

De lehetne strucc, szamár vagy kecske is. Állatok ihlették a iBride francia cég életnagyságú polcait és lerakó asztalait. Mármint nem a polcok életnagyságúak, hanem az állatok … vagyis a polcok … na mindegy, ebből nem jövök ki jól. 🙂 Annyira egyedi és karakteres hatást adnak egy enteriőrnek, hogy a többi kiegészítőt már óvatosan kell megválasztani…. Tovább »

A 15 legkreatívabb hirdetés, amit valaha láttam

Utálom a reklámokat!  Utálom, hogy állandóan el akarnak adni nekem valamit, amire nincs is szükségem. A tudatalattim elleni támadásnak tartom! Már TV műsort is alig nézek, mert képtelen vagyok elviselni, hogy a reklámokat megszakítják  egy kis filmrészlettel. 😛 A kreativitás viszont lenyűgöz! Ezeket a hirdetéseket én nem is reklámnak látom, hanem humornak, inspiráló ötletnek és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!