designdrOops!

Karácsonyi képeslapok – házilag

Az idén azt találtam ki, hogy nagyon egyedi képeslapokat fogunk küldeni – én készítem majd el őket.   🙂

Már napok (inkább hetek) óta gyűjtögettem az inspirációt a pinterest-en, aztán egyik éjjel nekiálltam. Előkerestem a még eredeti csomagolásában lévő  vízfestékemet.

Régi szép emlék: jó pár éve, még Firenzében leptem meg magam vele. Annyira nagy hatással volt rám a város  – vagy nem tudom mi – hogy elhatároztam: én pedig festeni fogok… vagy legalább rajzolni.
Azóta valami el is indult 🙂 ha kíváncsi vagy rá ITT megnézheted mire jutottam.

Szóval végignéztem pár watercolor tutoriált a youtube-n, válogattam pár képet a pinterest- en és amiről úgy gondoltam, hogy talán megbirkózom vele …  nekiálltam.

karácsonyi képeslapok sk

Tologatom a pigmenteket 🙂

karácsonyi képeslapok sk4

karácsonyi képeslapok sk2

Azért azt be kell vallanom, hogy nekem nagy mumusom az aquarell, hamarabb állok neki szénnel vagy akrillal bárminek. De nagyon szeretném megtanulni a trükköket, amivel gyönyörű légies képek készíthetek. Ez pedig  csak úgy megy, ha csinálom. Azt nem mondom, hogy a mostani kis képeslapjaim megütik az általam megcélzott szintet, de már vállalom őket.  🙂

IMG_5627

IMG_5626

A szebbnél szebb és elég kommersz  képeslapok elég bőségesen elérhetők. De olyan amit Te készítesz, csak egy van. Mit gondolsz, megpróbálod?  🙂

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!