designdrOops!

A szürke néhány árnyalata avagy mit tudnak az oroszok

Most elárulok egy titkot

Ha a legújabb és legmenőbb enteriőr- bútor- világítástervezési irányzatokra vagy kíváncsi, el kell utazni Milánóba, a minden év tavaszán megrendezett iSaloni kiállításra.

Ebben a műfajban ez a legnagyobb kiállítás, amely egyben meg is határozza az elkövetkező évek trendjét. A klasszikusok mellett minden évben elképesztően sok újdonságot lehet találni.

De van egy másik módszer is:  orosz lakberendezési oldalakat kell keresgélni a neten.  Annak idején az olaszok diktálták a módit, aztán jöttek a skandinávok, majd elég meghatározóak lettek  a hollandok.

Most azonban úgy látom, az oroszok is nagyon ráéreztek az enteriőr design-ra és a legkülöncebb, legmenőbb, legmeghökkentőbb enteriőröket náluk látni. Nem csak  a stílust lehet ellesni, hanem az újfajta térszervezési irányzatokat is!

A legújabb kedvencem ez a szentpétervári egyterű kis apartman, közepén a feketedobozzal, ami a konyha egy részét, a gardróbot és az üvegfalú fürdőszobát rejti.  Csodaszép anyagok és visszafogott színhasználat!

Külön jó pont, hogy alaprajz is van a képekhez.

Ez a lakás elnyerte a moszkvai Arany Diploma díjat, amit a kreatív helykihasználással és a klasszikus és modern elemek harmonikus használatával érdemelt ki.

zsalugáter és lámpa

hálórész

hálórész a fürdővel

fürdő

nappali

nappali a feketedobozzal

dolgozósarok

alaprajz

Még több érdekesség a designdrOops! facebook oldalán! Nem maradj le, csatlakozz!

Képek:  home-designing

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!