designdrOops!

Minek nevezzelek?

Biztosan ismeritek a viccet…

Parasztbácsi nézelődik az állatkertben … megáll a zsiráf előtt, méltatlankodva nézi, majd megszólal:  Ilyen állat meg nincs is!

Valahogy így vagyok én is a 23 éves orosz művész alkotásaival. Valahol mintha már láttam volna őket, de hát ilyen állat nincs is!

Patkánymancs, leopárdminta, épp hogy kibukkanó szarvacskák és persze óriási csillogó szemek – állati alkatrészek  kicsit másképp összerakva és máris megszületnek az új fantázia lények.

Vigyázat, veszélyes képek következnek! Gyerekeknek meg ne mutassátok, mert aztán megnézhetitek magatokat! Kénytelenek lesztek beszerezni egyiket-másikat   …vagy az összeset.  Ezek a szörnyecskék is meghódítják majd a világot. Rémisztően édesek! 😀  Melyiket választanád?

 

angel_sowl_by_santanibaby_dumbo_octopus_by_santanisowl_pink_by_santanihellhamster_mini_by_santaniinari_foxes__oncilla_by_santani

t_r__kiwi_by_santani inari_foxes__platina_by_santani my_little_dragon__bambi_by_santani my_little_dragon__pearl_by_santani my_little_dragon__silver_by_santani t_r__bars_box_by_santani t_r__bars_by_santani

És következzen pár “tervrajz” is…cuckoo_by_Santani fairy_by_Santani dwarf_sowl_by_Santani

képek innen

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!