designdrOops!

Ciao Milano!

Az évente megrendezett  milanói I saloni az egyik legnagyobb vagy talán a legnagyobb kiállítás, ahol a design szerelmesei, lakberendezők, belsőépítészek, építészek, designerek, gyártók és kereskedők találkoznak és izgatottan várják, hogy az aktuális évben a “nagyok” mivel rukkolnak elő, mik az újdonságok, mi lesz a trend és persze a partnerekkel való találkozók hogyan alapozzák meg az elkövetkező évet.
A kiállítás 6 napja is kevés arra, hogy az ember végigmustrálja az összes pavilon minden egyes standját. Arról nem is beszélve, hogy képtelenség agyilag felfogadni a látottakat. Általában csak pár perces nézelődés és pár gyors fotó jut egy-egy kiválasztott standra, hogy az embernek itthon is eszébe jusson, miket is látott.
Bár majd’ 2000 fotót készítettem (sok helyen úgy, hogy nem is szabadott fotózni 🙂  mégis lemondtam arról -mi az hogy lemondtam, meg se próbálom! – hogy teljesen átfogó képet mutassak a kiállításról, azt hiszem ez képtelenség… inkább csak szépen sorba veszem a kedvenceimet.

Nézzük az első kedvencet:  Kenneth Cobonpue standját, ami számomra a béke szigete volt. Itt  talán 20 percet is ücsörögtünk, micsoda lazulás! 🙂
Bár New Yorkban, Firenzében és Németországban tanult a trópusi Cebu szigetéről származó fülöp-szigeteki designer, egyedi stílusát főként az otthonról hozott ázsiai organikus anyaghasználat adja.

CABARET kössünk kanapét!
LA LUNA
YODA
ANEMONE by Olivia d’ Aboville  gyönyörűséges tengerirózsa lámpa
CHIQUITA a látszat ellenére nagyon kényelmes a farudak alatti szivacsnak köszönhetően.
lámpa: FANDANGO by Danny Fang
Sárga fotel: BLOOM LOUNGE CHAIR by Kenneth Cobonpue
álomszép faldekor
RAPUNZEL  pihepuha fészek
DRAGNET

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!